Sommerhvidkål med sveskeblommer og hasselnødder

Egentlig, så var denne sommerhvidkålssalat aldrig tiltænkt bloggen.

Men da jeg fik anrettet den på tallerkenen, så synes jeg at de fine grønne nuancer spillede så fint med de violette sveskeblommer, at jeg alligevel måtte tage et billede af den. Og når billedet er taget, så kan den lige så godt komme på bloggen også.

Også selvom der ikke er meget opskrift over det; sommerhvidkål, sveskeblommer og hasselnødder. BUM!

Sommerhvidkålssalat med sveskeblommer
Ingredienser:
Sommerhvidkålssalat:
  • 1/4 sommerhvidkål
  • 8-10 sveskeblommer
  • 1 håndfuld hasselnødder
Dressing:
  • 2 spsk bæreddike
  • 1 tsk honning
  • salt og peber
Sådan gør du:
  1. Snit sommerhvidkål fint.

  2. Del sveskeblommer i halve og skær dem i tynde både.

  3. Rist hasselnødder på en tør pande og snit dem fint.

  4. Bland dressingen og server den i et glas for sig.

Skriv en kommentar