OM / KONTAKT

Mig og mit nordiske liv

NORDISK LIV er et blogunivers, hvor jeg udforsker de mange aspekter af det nordiske liv. Den afspejler særligt min appetit på rigtig mad lavet med en god blanding af kærlighed, sund fornuft og innovation. Det er mad lavet på råvarer bestemt af de skiftende årstider og som udforsker vores “nye” (eller tidligere glemte) nordiske madkultur.

God ernæring, velsmag og leg er vigtigt for mig, når jeg står i køkkenet, da jeg er uddannet bachelor i Fødevarer og Ernæring og nu læser til kandidat i Fødevareinnovation og Sundhed.

Men NORDISK LIV afspejler også min søgen på at opnå en følelse af balance og hvilen i mig selv og i mine omgivelser. Noget jeg udforsker gennem nordiske værdier, som for mig handler om naturlighed, bæredygtighed, æstetik og selvindsigt.

Læs endelig med og efterlad mig gerne kommentarer! Kan du lide indholdet her på NORDISK LIV, så kan du nemt holde dig opdateret på instagram, facebook,  pinterest eller via mit nyhedsbrev.

Kontakt

Har du et spørgsmål til et specifikt blogindlæg eller madopskrift, så kan du altid skrive en kommentar nederst på det pågældende blogindlæg. Har du brug for kontakt af anden karakter, så kan jeg kontaktes mail: anjasuldrup@nordiskliv.dk  

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt!

Copyright

Alle billeder, som er taget af mig, der bruges på nordiskliv.dk og de sociale medieprofiler relateret hertil, er beskyttet af ophavsretten, og må således ikke kopieres eller genbruges uden min skriftlige tilladelse.

Vil du bruge mine opskrifter eller billeder til andet end privat sammenhæng, så kontakt mig på anjasuldrup@nordiskliv.dk så ser vi på mulighederne.

Billeder tydeligt angivet med fotograf og kilde i billedtekst tilhører ikke mig, men er lovligt hentet fra open-sources.

 GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem