Jeg har de seneste par uger kæmpet med en række tekniske problemstillinger, som bevirkede at jeg måtte starte forfra med at bygge bloggen op. Men det har været al  arbejdet værd, da design og navigering på bloggen er blevet langt bedre her i 2. omgang! Så det skulle fejres! Eller, det vil sige, at jeg havde lovet kage på arbejdet. En lækker hindbær crumble blev derfor bagt her til formiddag, så jeg kunne tage den med når jeg møder ind i eftermiddag.

Kage med hindbær crumble
Forberedning
20 min
Tilberedning
1 t
Samlet tid
1 t 20 min
 


Ingredienser:
Kage
  • 250 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 300 g frosne hindbær
Crumble
  • 75 g finvalsede havregryn
  • 75 g hvedemel
  • 75 g rørsukker
  • 100 g koldt smør
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader C

  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.

  3. Smelt smør og rør det i æggesnapsen, vend hvedemel og bagepulver i.

  4. Fordel kagemassen i en 25x35 cm form foret med bagepapir.

  5. Fordel hindbær henover kagemassen.

  6. Smuldr koldt smør i de tørre ingredienser til crumblemasseen til du får brødkrummestruktur.

  7. Fordel crumblemassen over hindbærene og bag hindbær crumblen i ca. 60 minutter.

 

Skriv en kommentar