Nu bliver det hele pludselig meget personligt!

 

Det har egentlig hele tiden været planen, at NORDISK LIV skulle være en livsstilsblog, hvor jeg deler ud af mig selv, mine tanker og idéer. Men indtil videre har det handlet rigtig meget om mad og nærmest om intet andet. 

Det skyldes i virkeligheden nok, at jeg har måttet kæmpe lidt med nogle personlige grænser, som jeg ikke helt havde taget med i betragtning fra start af. Trods alt, så er det jo internettet! Et offentligt meka, hvor privatsfæren pludselig kommer til offentlig skue. Og dét, at man pludselig står på mål overfor en masse mennesker, som man jo i virkeligheden ikke rigtig kender men som pludselig kender mig, kan godt være en lidt intimiderende tanke. Men jeg føler mig heldig, at jeg er et godtroende menneske, som tror på at mindst 99,9% af alle mennesker er gode.

 

Derfor har jeg endelig fattet mod til at dele 10 ting du (måske) ikke vidste om mig:

  1. Jeg er lidt af et rodehoved. Jeg roder i køkkenet når jeg laver mad, i stuen når jeg læser lektier og når jeg laver forskellige slags håndarbejde. Ja, jeg roder faktisk i nærmest alle situationer og driver til tider kæresten vanvittig med det. Men jeg øver mig i at blive bedre! 
  2. Jeg har altid  a l t  for mange ting igang på samme tid. Jeg er rigtig god til at begynde på nye projekter, men det er ikke altid at jeg er lige god til at færdiggøre dem 100%. Det hænger nok også sammen med at jeg har  r i g t i g  mange hobbyer og vil gerne være god til det hele! Men det kan man jo ikke, og det har jeg vist endnu ikke helt indset endnu.
  3. Jeg er en tænker og drømmer. Jeg kan bruge meget (alt for meget) tid på at sidde og dagdrømme om ting jeg gerne vil eller tænke over forskellige ting, der fylder i mit liv, som jeg gerne vil have anderledes. Jeg vil rigtig gerne være bedre til at konvertere noget af al den tænkeri til praktisk handling! Det er noget jeg arbejder på at blive bedre til, for nok er det dejligt at kunne drømme, men er det ikke dejligere rent faktisk at føre dem ud i livet?
  4. Jeg er dødtræt af at være bundet i byen – jeg vil ud! Okay, hvis du følger med på bloggen bare en gang imellem, så har du måske nok godt fornemmet det. Jeg er absolut ikke et bymenneske! Jeg skal helst have lidt plads omkring mig og elsker at være i naturen. Det er nedtælling til den dag, hvor vi begge er færdige med studierne, og endelig kan flytte ud.
  5. Jeg er ret dårlig til at lave traditionel dansk mad! Og jeg ved ganske enkelt ikke hvorfor. De gange jeg har forsøgt mig, har resultatet været sådan lidt ‘nahh’ . Jeg gætter det fordi, at jeg sætter større pris på mere nyskabende, moderne nordisk mad og derfor ikke går ind i madlavningen med samme passion for traditionel dansk mad? Så kæresten må træde til, når der står stegt flæsk på madplanen.
  6. Jeg har et utrætteligt behov for at lave check-lister; jeg har et kæmpe behov for at lave to-do lister. De hjælper mig med at nå det hele, samtidig med at der er en primitiv belønning i at kunne vinge af efterhånden som jeg får fuldt planerne ud i livet. Måske de i virkeligheden også er et udtryk for mit behov for kontrol; noget jeg i virkeligheden nok burde være bedre til at give slip på.
  7. Jeg har en playliste med fuglefløjt på spotify. Okay, den her er måske lidt sær, men ikke destro mindre sand! Når jeg skal samle tankerne om noget, det kan være studielæsning eller blogarbejde, så har jeg brug for noget baggrundsstøj. Der må for alt i verden ikke være helt stille! Men musik forstyrer ofte mere end det gavner (med mindre det er roligt klaverspil eller lignende), så derfor ender jeg ofte med sætte kunstigt fuglefløjt på højtaleren. Jeg håber en dag, at kunne slette denne playliste, da det vil betyde at jeg har bosat mig et skønt sted med naturlig fuglefløjt ♡.
  8. Jeg tror ikke på, at der er en altoverskyggende Gud (hvem gør efterhånden det i dagens Danmark?), men jeg tror på at man kan  opnå en “åndelig” balance i sig selv. Jeg er selv på jagt efter at finde en indre ro eller balance. Det handler i virkeligheden om at kunne hvile i sig selv og den eksistens man har skabt for sig selv. Min vej mod at nå dertil er stadig meget meget lang, og sikkert en kontinuerlig proces hele livet igennem. Men én af de ting, som jeg allerede nu kan mærke, har gjort en forskel for mig personligt er at tage yoga til mig. Samtidig vil jeg rigtig gerne udforske mig selv indenfor koncepterne minimalisme / slow living / simple living. Jeg har endnu  ikke helt kunne skelne dem helt fra hinanden, men jeg håber på udforske dem meget mere fremover.
  9. Toffifee er min  h e l t  store svaghed! Det går ikke længe fra at pakken åbnes til den er tom. Bare spørg min kæreste, han har vist et par toffifee historier i ærmet. Det er nok hans yndlingshistorier at underholde med samtidig med at han nyder at gøre mig 100% forlegen!
  10. Jeg er morgenmenneske. Jeg kan godt lide at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Jeg bestræber mig i hverdagene på at gå tidligt i seng, så jeg kan stå tidligt op og komme godt fra start med yoga på stuegulvet (dog kan jeg tydeligt mærke at motivationen daler, når først morgenerne bliver mørke).

Så det var mig! Men jeg er selvfølgelig også fuldstændig, forfærdelig nysgerrig på, hvad det er for nogle mennesker, der sidder og læser med! Jeg vil elske at høre lidt om, hvilke skæve sider du har, så giv den bare fuld gas i kommentarfeltet, så jeg kan få stillet lidt af min nysgerrighed ♡.

GemGem

Forfatter

Jeg har en bachelor i Fødevarer og Ernæring fra KU, og er nu kandidatstuderende på uddannelsen Fødevareinnovation og Sundhed. Min uddannelse har givet mig bred indsigt i emner som fødevareinnovation, fødevarekemi, måltidssociologi og udvikling af madpræferencer.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.